Junts, sumant futur

Confiança i proximitat amb un alt nivell de qualitat, excel·lència i rigor tècnic

Pilars bàsics: Integritat, energia, entusiasme i treball en equip

Vir Audit és una firma multidisciplinària que presta serveis d’auditoria, consultoria i finances corporatives oferint una àmplia gamma de serveis professionals en aquests àmbits. Comptem amb un equip format per més de 175 professionals i amb més de 30 anys d’experiència.

La confiança i el suport dels nostres clients ens ha permès créixer de forma rellevant i situar-nos en els primers llocs del Rànquing de firmes d’auditoria tant a escala nacional com internacional.

Integritat, energia, entusiasme i treball en equip són els pilars bàsics que ens permeten construir relacions duradores amb els nostres clients.

El lema “Junts, sumant futur” recull la nostra filosofia fonamentada amb l’esperit de sinergia amb el client, de confiança i proximitat. Això ens permet proporcionar sempre un alt nivell de qualitat, excel·lència i rigor tècnic.

Els nostres valors

Els nostres valors estan presents en tot el que fem. Diuen com som avui i com serem en el futur.

Acompanyament i cobertura internacional

Formem part de Geneva Group International (GGI), una aliança global de firmes professionals independents.

Som membres de la xarxa Geneva Group Internacional (GGI) la sisena firma mundial de serveis professionals a empreses. Actualment GGI compta amb més de 800 oficines en 125 països i 28.000 professionals arreu del món. La seva àmplia presencia internacional, permet als nostres clients obrir-se al mercat global amb garanties d’una bona aproximació accedint a una xarxa de contactes d’alt nivell arreu del món.

Formant part de GGI, Vir Audit us pot oferir una àmplia cobertura internacional als principals centres financers i comercials mundials, així com un acompanyament transversal en el vostre procés d’internacionalització.

També formem part de GGC | Geneva Capital Group.

GGC és una xarxa mundial de firmes d’assessoria en fusions i adquisicions, banca d’inversió i finances corporatives. Donen suport a empreses i directors de negoci en molts països i indústries diferents en decisions importants relacionades amb fusions i adquisicions, finances corporatives, estratègia i expansió internacional.

A Vir Audit formem part de GGC perquè complim amb tots els requisits: som una de les firmes líders en el nostre país, brindant constantment excel·lents serveis al client i complint amb alts estàndards de qualitat.

Socis

Ramon Riera

Joan Riba

Treballadors
0
Clients
0
Àrees d'activitat
0
Rànquing
0
RÀNQUING A CATALUNYA DE FIRMES D'AUDITORIA MULTIDISCIPLINARS D'ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

1. DELOITTE

2. EY

3. PWC

4. KPMG

5. BDO

6. GRANT THORNTON

7. VIR AUDIT

8. MAZARS

VIR Audit, posicionada com la 7a firma multidisciplinària d'assessorament professional de Catalunya.

Aportem valor afegit a empreses i particulars, sempre des d’una visió estratègica en cadascuna de les nostres àrees especialitzades.

Auditoria

Servei 360º

Auditoria de Subvencions

Servei 360º

Auditoria Start Ups

Servei 360º

Assurance

Servei 360º

Advisory

Servei 360º

Forensic

Servei 360º

Corporate Finance

Servei 360º

Due Diligence

Servei 360º

Vols treballar amb nosaltres?