Xarxa internacional

Som membres de GGI, un dels deu primers grups internacionals del món de firmes de serveis professionals en l’àmbit de l’auditoria i assessorament professional.

Acompanyament i cobertura internacional

Formem part de Geneva Group International ( GGI ), una aliança global de firmes professionals independents.

Som membres de la xarxa Geneva Group Internacional (GGI) la sisena firma mundial de serveis professionals a empreses. Actualment GGI compta amb més de 800 oficines en 125 països i 28.000 professionals arreu del món. La seva àmplia presencia internacional, permet als nostres clients obrir-se al mercat global amb garanties d’una bona aproximació accedint a una xarxa de contactes d’alt nivell arreu del món.

Formant part de GGI, Vir Audit us pot oferir una àmplia cobertura internacional als principals centres financers i comercials mundials, així com un acompanyament transversal en el vostre procés d’internacionalització.

Més de 800 oficines repartides entre els més de 123 països on operem, amb 28.000 treballadors

L’àmplia presència internacional de GGI permet tant a Vir Audit com als nostres clients obrir-se al mercat global amb garanties d’una bona aproximació, ja que l’àmplia presència internacional de GGI permet accedir a una xarxa de contactes d’alt nivell arreu del món.Així, quan els nostres clients requereixen suport internacional, podem oferir-los amb les mateixa garantia de servei, qualitat i professionalitat que ens marquem a Vir Audit.

A nivell internacional, GGI compta amb més de 800 oficines repartides entre els més de 123 països on operem, amb 28.000 empleats que proporcionen un assessorament amb valor afegit i pràctic per ajudar les empreses dinàmiques, ja siguin cotitzades, multinacionals o familiars, a alliberar el seu potencial de creixement i fer front als desafiaments i reptes del seu negoci.

GGI WEB

M&A WEB

GGI FORUM WEB

GGI IPHONE APP

GGI ANDROID APP

Contacta amb nosaltres