Corporate Finance

Serveis d’assessorament financer en processos de M&A, tals com la venda de l’empresa, recerca de recursos financers en capital o bé deute financer o en la compra de companyies.

CORPORATE FINANCE

Optimitzem el valor de les transaccions societàries

Els experts de la nostra divisió de Corporate Finance (VIR CORPORATE FINANCE), els ajudaran a optimitzar el valor de les seves operacions corporatives de M&A, originant i executant adquisicions, facilitant l’accés a potencials inversors, a l’obtenció de finançament alternatiu al bancari o bé en la venda de la Companyia.

El nostre objectiu és ajudar als nostres clients a que les seves operacions es realitzin satisfactòriament, minimitzant riscos i obtenint el millor valor de l’operació possible. Ens encarreguem de tot el procés des de la recerca de potencials d’inversors o companyies a adquirir, preparació de teasers i quaderns de venta, negociacions i tancament de l’operació.

VALUATION SERVICES

Quant val una empresa?

La valoració és una qüestió complexa que requereix un coneixement profund de l’empresa que s’està valorant, del mercat en el que opera i dels seus punts competitius forts i dèbils. Requereix l’anàlisi de la informació financera i no financera, una combinació correcte de coneixement, experiència tècnica i judici professional

El nostre equip compta amb una amplia experiència en la valoració d’empreses. Utilitzem una varietat de metodologies, tècniques i bases de dades en la realització d’una valoració i apliquem la nostra experiència per donar als nostres clients la qualitat de l’assessorament de valoració que requereixen.

Actualitat

Contacta amb l'equip de Corporate Finance